Adli Kit

1.262pages on
this wiki
Add New Page
Comments15 Share

Adli Kit.png

Adli Kit'ten bir görünüm.

Adli Kit, "Criminal Case"te bulunan oynanış elementlerinden biridir. Bu bölümün amacı, oyuncunun bir vakada ilerlemesini sağlamak için gereken delillerin incelenmesi olanağını sunmaktır. Adli Kit bölümüne, vaka ekranının altındaki "Adli Kit" kısmına tıklayarak erişilebilir.

Tanımı

Her araştırmacı dedektif gibi, oyuncunun cinayetlerin çözülebilmesi için çok sayıda delile ihtiyacı vardır. Her delilin dikkatlice incelenmesi gerekmektedir ve bunun yapılabilmesi için oyuncunun ilk önce Adli Kit'e erişmesi gerekmektedir.

Adli Kit Mini Oyunları

Crimianl Case'te 8 farklı adli kit mini oyunu vardır. Bunlar aşağıdaki gibidir.

  • Toparlama - Oyuncu kırık bir öğeyi (örneğin CD ya da kamera) veya kırık bir kağıt parçası, elbise, fotoğraf vb. eski haline getirir.
  • Örnek Toplama - Oyuncu bir nesneden ipuçları toplar.
  • Deşifre - Oyuncu bir tabletten ya da bir telefondan veya benzeri bir teknolojik aletin şifresini kırmalıdır.
  • Bul - Oyuncu bir ipucu bulmak için çöplük veya çanta gibi bir nesnenin içini arayarak ipucu bulmalıdır.
  • Açığa Çıkarma - Oyuncu bir defterde veya bir silahta silinmiş bir nesneyi pudra tozuyla açığa çıkarmalıdır.
  • Aynısını Bul - Oyuncu polis veri tabanını kullanarak nesneyi bir nesnenin tamamı veya şüpheli tanımını bir karakter ile eşleştirmelidir.
  • Vakumla - Oyuncu vakumlama cihazı ile nesnenin üzerinde bulunan toz ve benzeri maddeleri vakumlayarak toplamalıdır.
  • Molekül Eşleştirme - Oyuncu mikroskop kullanarak ekrandaki birbirinin aynı molekülleri bulmalıdır.
ADLİ KİT 1.png ADLİ KİT 2.png Delil Deşifre Etme.png
Toparlama Örnek Toplama Deşifre
Delil Bulma.png ADLİ KİT 5.png Delil Eşleştirme.png
Bul Açığa Çıkarma Aynısını Bul
Delil Vakumlama.png Delil Molekül.png
Vakumlama Molekül Eşleştirme
GTD
Criminal Case'te Oynanış
Vakalar | Ek Soruşturma | Boosterlar | Suç Mahalleri | Elit Modu | Koleksiyon Modu | Adli Kit | Katil Profili | Laboratuvar | Madalyalar | Cinayet Silahı | Raporlar
Enerji | Seviyeler | Rütbeler | Yıldız | Tecrübe Puanı
Avatar Mağazası | Elit Mağazası | Nakit | Altın | Günlük Bonus | Şanslı Kartlar | Mesaj Merkezi | Polis Hayvanları | Çerezler | Kupalar
Günlük Hediyeler | Happy Hour