Wikia

Criminal Case Wiki (TR)

Home

1.192pages on
this wiki
Talk0

Türkçe2.pngCriminal Case Wiki (TR) Sayfasına Hoş GeldinizTürkçe2.png

Bu wiki, bir Pretty Simple yapımı olan Criminal Case'e özel olarak kurulmuştur.
Bu wikide, kurulduğu 9 Haziran 2013 tarihinden beridir 1.192 sayfa, 89.363 düzenleme ve 10.364 adet resim bulunmaktadır.
Bu wiki aşırı derece de spoiler içermektedir. Aynı zamanda argo kelimeler ve şiddet içerikli sayılabilecek resimler ve/veya bir içerik barındırmaktadır.
Criminal Case Wiki ayrıca şu dillerde mevcuttur: EnglishEnglish, EspañolEspañol, Bahasa Indonesia Bahasa Indonesia.

Hakkında En Son Faaliyetler Forum S&C Sayfa Kuralları Sayfa Yönetimi İmla Kılavuzu

İçerik

Criminal Case Hakkında
Criminal Case (kısaca CC), ilk olarak 15 Kasım 2012'de yayınlanmış, Facebook üzerinden oynanabilen, polisiye temalı bir gizli nesne bulma oyunudur. Paris merkezli bir oyun firması Pretty Simple tarafından geliştirilen Criminal Case'in yaklaşık 10 milyondan fazla kullanıcısı vardır. Criminal Case, 9 Ekim 2013'te "Yılın Facebook Oyunu Ödülü"'nü almıştır.

"Criminal Case"te oyuncu, cinayetleri çözmekle görevli bir cinayet dedektifi rolünü üstlenmektedir. Oyuncu suç mahallerinden gereken delilleri toplayabilmek için ekranda beliren nesnelere tıklamalıdır. Arka arkaya bulunan nesneler daha fazla puan kazandırır. Oyuncu sahneleri oynadıkça ve yüksek puanlar elde ettikçe yıldız kazanır ve kazanılan yıldızlar delilleri inceleme, şüphelileri sorgulama ve gerektiği durumlarda bir sonraki bölüme geçme veya bir sonraki vakayı açmada kullanılır. Soruşturmanın sonunda oyuncunun önüne bütün şüpheliler gelir ve oyuncu, bu şüphelilerden katil profiline tamı tamına uyanı tutuklar. Oyuncu doğru şüpheliyi tutuklamış ise vaka çözülmüş demektir. Bir sonraki vakayı açmak için ise oyuncu, ana soruşturmanın ardından gelen ek soruşturmayı tamamlamalıdır. Fakat bu durum oyunun ilk vakası için geçerli değildir.

Son Vakalar

Bütün Vakalar
Grimsborough Vakaları

Pasifik Koyu Vakaları
Dünya Turu Vakaları

Makale
SOMBRA Amblem.png

SOMBRA Criminal Case'in üçüncü sezonu olan Dünya Turu'nda bulunan bir örgüttür. SOMBRA aynı zamanda üçüncü sezonda Büro'nun bir numaralı düşmanıdır. Promethian Tarikatı ve O.M. Medilab SOMBRA tarafından kurulmuştur. SOMBRA dünyanın dört bir yanında hücreleri olan bir suç çetesidir ve amaçları her kıtada güç sahibi olmaktır. Önlerindeki en büyük engel ise Büro'dur.

SOMBRA'nın adı ilk kez Sahra Bölgesi'nin üçüncü vakası olan Cinayet Baharı'nda geçmiştir. SOMBRA bu bölgede bulunan Kılıç kod adlı ajanı aracılığı ile bölgedeki isyancı çeteleri tek bir çatı altında toplamak ve bölgede şiddet ve nifak tohumları ekerek kendisine yeni bir zemin kazanmayı amaçlamaktadır.

Avrasya bölgesi SOMBRA ile Büro'nun ilk çatışma alanıdır. Rus Uzay Araştırma Servisi COSMORUS'un içine sızan SOMBRA ajanları, kendi inşa ettikleri uyduyu uzaya fırlatarak yörüngedeki diğer tüm uyduları ele geçirmeyi ve dünyayı karanlık çağa göndermeyi amaçlamaktadır. Bu planın adı ise "Karanlık Yaklaşıyor Operasyonu"dur.

Devamını oku...

Eski makaleler: Elit ModuPolis Hayvanları

Ayrıca
Criminal Case 3T1K - Unofficial Fan Page and Freebies

Criminal Case Oyna
Facebook'ta Criminal Case Oyna

Yakında...

Dünya Turu'nun elli birinci vakası...
Kuzey Amerika Polis Hayvanı Dükkanı...

Galeri

Anın Sözü
"Sıkma canını Archer! Bir fincan çay al."
Şef Ripley[Kaynak]

Anket
Michelle Zuria'nın Güney Amerika'nın son vakasında öldürülmesi hakkında neler hissediyorsunuz?

34

3

3

2

2

Eylül 9, 2016 üzerinde 01:08 anketi oluşturuldu ve 44 kişi oy verdi.

Facebook Grubu
Gruba-katil.png

Criminal Case hakkında en son haberlerden haberdar olmak için kurulan (Türkçe) Facebook grubuna katılın!

Around Wikia's network