Wikia

Criminal Case Wiki (TR)

Home

998pages on
this wiki
Talk0

Türkçe2.pngCriminal Case Wiki (TR) Sayfasına Hoş GeldinizTürkçe2.png

Bu wiki, bir Pretty Simple yapımı olan Criminal Case'e özel olarak kurulmuştur.
Bu wikide, kurulduğu 9 Haziran 2013 tarihinden beridir 998 sayfa, 82.624 düzenleme ve 8.808 adet resim bulunmaktadır.
Bu wiki aşırı derece de spoiler içermektedir. Aynı zamanda argo kelimeler ve şiddet içerikli sayılabilecek resimler ve/veya bir içerik barındırmaktadır.
Criminal Case Wiki ayrıca şu dillerde mevcuttur: EnglishEnglish, EspañolEspañol, Bahasa Indonesia Bahasa Indonesia.

Hakkında En Son Faaliyetler Forum S&C Sayfa Kuralları Sayfa Yönetimi İmla Kılavuzu

İçerik

Criminal Case Hakkında
Criminal Case (kısaca CC), ilk olarak 15 Kasım 2012'de yayınlanmış, Facebook üzerinden oynanabilen, polisiye temalı bir gizli nesne bulma oyunudur. Paris merkezli bir oyun firması Pretty Simple tarafından geliştirilen Criminal Case'in yaklaşık 10 milyondan fazla kullanıcısı vardır. Criminal Case, 9 Ekim 2013'te "Yılın Facebook Oyunu Ödülü"'nü almıştır.

"Criminal Case"te oyuncu, cinayetleri çözmekle görevli bir cinayet dedektifi rolünü üstlenmektedir. Oyuncu suç mahallerinden gereken delilleri toplayabilmek için ekranda beliren nesnelere tıklamalıdır. Arka arkaya bulunan nesneler daha fazla puan kazandırır. Oyuncu sahneleri oynadıkça ve yüksek puanlar elde ettikçe yıldız kazanır ve kazanılan yıldızlar delilleri inceleme, şüphelileri sorgulama ve gerektiği durumlarda bir sonraki bölüme geçme veya bir sonraki vakayı açmada kullanılır. Soruşturmanın sonunda oyuncunun önüne bütün şüpheliler gelir ve oyuncu, bu şüphelilerden katil profiline tamı tamına uyanı tutuklar. Oyuncu doğru şüpheliyi tutuklamış ise vaka çözülmüş demektir. Bir sonraki vakayı açmak için ise oyuncu, ana soruşturmanın ardından gelen ek soruşturmayı tamamlamalıdır. Fakat bu durum oyunun ilk vakası için geçerli değildir.

Son Vakalar

Bütün Vakalar
Grimsborough Vakaları

Pasifik Koyu Vakaları
Dünya Turu Vakaları

Makale
ElitModu-Başlık.png

Elit Modu 18 Aralık 2014'te Pretty Simple tarafından yayımlanan  Criminal Case'in oynanış özelliğidir.

Elit modunda oyuncular, daha önceden bitirdikleri vakaları tekrardan oynayıp sırayla bronz, gümüş ve altın yüzükler (Madalya benzeri) kazanabilirler. Fakat bu modda zorluk seviyesi, normal moda göre daha yüksektir; örneğin suç mahalliler ve mini oyunlar daha zorlu ve çekişmelidir. Bu sayede oyuncuların "dedektiflik yetenekleri sınanmakta"dır. Bu modda aynı zamanda oyuncular, daha yüksek puanlar elde edip Elit Modunda ki durumlarını diğer takım arkadaşlarına gösterebilirler.

Devamını oku...

Ayrıca
Criminal Case 3T1K - Unofficial Fan Page and Freebies

Criminal Case Oyna
Facebook'ta Criminal Case Oyna

Yakında...

Güney Asya ve Dünya Turu'nun on dokuzuncu vakası...

Galeri

Anın Sözü
"O huysuz ihtiyar işportacı sonunda eşek cennetini boyladı mı? Şanslı günümdeyim demek! Artık beni sokak sokak kovalayamayacak!"
Ahmet[Kaynak]

Anket
Dünya Turu'nda en sevdiğiniz ana karakter hangisi?

138

8

10

10

12

42

7

Eylül 3, 2015 üzerinde 19:39 anketi oluşturuldu ve 227 kişi oy verdi.

Facebook Grubu
Gruba-katil.png

Criminal Case hakkında en son haberlerden haberdar olmak için kurulan (Türkçe) Facebook grubuna katılın!

Around Wikia's network