Home

1.262pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Türkçe2.pngCriminal Case Wiki (TR) Sayfasına Hoş GeldinizTürkçe2.png

Yeni vaka çıktı!

Bu wiki, bir Pretty Simple yapımı olan Criminal Case'e özel olarak kurulmuştur.
Bu wikide, kurulduğu 9 Haziran 2013 tarihinden beridir 1.262 sayfa, 91.259 düzenleme ve 10.817 adet resim bulunmaktadır.
Bu wiki aşırı derece de spoiler içermektedir. Aynı zamanda argo kelimeler ve şiddet içerikli sayılabilecek resimler ve/veya bir içerik barındırmaktadır.
Criminal Case Wiki ayrıca şu dillerde mevcuttur: EnglishEnglish, EspañolEspañol, Bahasa Indonesia Bahasa Indonesia.

Hakkında En Son Faaliyetler Forum S&C Sayfa Kuralları Sayfa Yönetimi İmla Kılavuzu

İçerik

Criminal Case Hakkında
Criminal Case (kısaca CC), ilk olarak 15 Kasım 2012'de yayınlanmış, Facebook üzerinden oynanabilen, polisiye temalı bir gizli nesne bulma oyunudur. Paris merkezli bir oyun firması Pretty Simple tarafından geliştirilen Criminal Case'in yaklaşık 10 milyondan fazla kullanıcısı vardır. Criminal Case, 9 Ekim 2013'te "Yılın Facebook Oyunu Ödülü"'nü almıştır.

"Criminal Case"te oyuncu, cinayetleri çözmekle görevli bir cinayet dedektifi rolünü üstlenmektedir. Oyuncu suç mahallerinden gereken delilleri toplayabilmek için ekranda beliren nesnelere tıklamalıdır. Arka arkaya bulunan nesneler daha fazla puan kazandırır. Oyuncu sahneleri oynadıkça ve yüksek puanlar elde ettikçe yıldız kazanır ve kazanılan yıldızlar delilleri inceleme, şüphelileri sorgulama ve gerektiği durumlarda bir sonraki bölüme geçme veya bir sonraki vakayı açmada kullanılır. Soruşturmanın sonunda oyuncunun önüne bütün şüpheliler gelir ve oyuncu, bu şüphelilerden katil profiline tamı tamına uyanı tutuklar. Oyuncu doğru şüpheliyi tutuklamış ise vaka çözülmüş demektir. Bir sonraki vakayı açmak için ise oyuncu, ana soruşturmanın ardından gelen ek soruşturmayı tamamlamalıdır. Fakat bu durum oyunun ilk vakası için geçerli değildir.

Son Vakalar

Bütün Vakalar
Grimsborough Vakaları

Pasifik Koyu Vakaları
Dünya Turu Vakaları
Geçmişin Gizemleri Vakaları

Makale
JArcherPD.png

Jack Percival Archer Criminal Case'in üçüncü sezonu olan Dünya Turu'nda görünen bir ana karakterdir. Jack, Büro'da görevli Özel Kuvvetler Ajanıdır ve oyuncunun iki partnerinden biridir.

Jack ile oyuncu, ilk kez Pasifik Koyu'nun son vakasında karşılaşmıştır. Jack, oyuncunun Pasifik Koyu için yaptıklarının Büro'nun dikkatini çektiğini söylemiş ve oyuncuya Büro'da bir mevki teklifinde bulunmuştur. Bunun dışında Jack, Dünya Turu'nda birçok önemli olaylar yaşamıştır. Bunlardan bazıları Asal Havvaa ile olan zorlu ilişkisi, SOMBRA'ya karşı verilen mücadele, Afrika'nın son vakasında diğer ekip üyeleriyle birlikte SOMBRA köstebeği olmakla suçlanması ve Kuzey Amerika'da Lars Douglas ile olan dostluğunun pekişmesidir.

Devamını oku...

Eski makaleler: Elit ModuPolis HayvanlarıSOMBRA

Ayrıca
Criminal Case 3T1K - Unofficial Fan Page and Freebies

Criminal Case Oyna
Facebook'ta Criminal Case Oyna

Galeri

Anın Sözü
"O huysuz ihtiyar işportacı sonunda eşek cennetini boyladı mı? Şanslı günümdeyim demek! Artık beni sokak sokak kovalayamayacak!"
Ahmet[Kaynak]

Anket
Geçmişin Gizemleri'nden şu ana kadar en çok hangi ana karakter hoşunuza gitti?

0

7

0

1

0

0

0

2

Kasım 26, 2016 üzerinde 21:25 anketi oluşturuldu ve 10 kişi oy verdi.

Facebook Grubu
Gruba-katil.png

Criminal Case hakkında en son haberlerden haberdar olmak için kurulan (Türkçe) Facebook grubuna katılın!