Türkçe2.pngCriminal Case Wiki (TR) Sayfasına Hoş GeldinizTürkçe2.png

Bu viki, bir Pretty Simple yapımı olan Criminal Case'e özel olarak kurulmuştur.
Bu vikide, kurulduğu 9 Haziran 2013 tarihinden beridir 1.462 sayfa, 95.470 düzenleme ve 10.595 adet resim bulunmaktadır.
Bu viki aşırı derecede spoiler içermektedir. Aynı zamanda argo kelimeler ve şiddet içerikli sayılabilecek resimler ve/veya bir içerik barındırmaktadır.
Criminal Case Wiki ayrıca şu dillerde mevcuttur: EnglishEnglish, EspañolEspañol, Bahasa Indonesia Bahasa Indonesia.

Hakkında En Son Faaliyetler Forum S&C Sayfa Kuralları Sayfa Yönetimi İmla Kılavuzu

İçerik

Criminal Case Hakkında
Criminal Case (kısaca CC), ilk olarak 15 Kasım 2012'de yayınlanmış, Facebook üzerinden oynanabilen, polisiye temalı bir gizli nesne bulma oyunudur. Paris merkezli bir oyun firması Pretty Simple tarafından geliştirilen Criminal Case'in yaklaşık 10 milyondan fazla kullanıcısı vardır. Criminal Case, 9 Ekim 2013'te "Yılın Facebook Oyunu Ödülü"'nü almıştır.

"Criminal Case"te oyuncu, cinayetleri çözmekle görevli bir cinayet dedektifi rolünü üstlenmektedir. Oyuncu suç mahallerinden gereken delilleri toplayabilmek için ekranda beliren nesnelere tıklamalıdır. Arka arkaya bulunan nesneler daha fazla puan kazandırır. Oyuncu sahneleri oynadıkça ve yüksek puanlar elde ettikçe yıldız kazanır ve kazanılan yıldızlar delilleri inceleme, şüphelileri sorgulama ve gerektiği durumlarda bir sonraki bölüme geçme veya bir sonraki vakayı açmada kullanılır. Soruşturmanın sonunda oyuncunun önüne bütün şüpheliler gelir ve oyuncu, bu şüphelilerden katil profiline tamı tamına uyanı tutuklar. Oyuncu doğru şüpheliyi tutuklamış ise vaka çözülmüş demektir. Bir sonraki vakayı açmak için ise oyuncu, ana soruşturmanın ardından gelen ek soruşturmayı tamamlamalıdır. Fakat bu durum oyunun ilk vakası için geçerli değildir.

Son Vakalar

Bütün Vakalar
Grimsborough Vakaları

Pasifik Koyu Vakaları
Dünya Turu Vakaları
Geçmişin Gizemleri Vakaları

Makale
KWoolfPD3.png

Katherine Woolf Criminal Case'in dördüncü sezonunda bulunan bir ikincil karakterdir. Katherine, "Concordian Gazette"de çalışan bir gazetecidir ve şehirde yaşanan suçlar konusunda Concordia Uçan Takımı kendisinden bilgi ve yardım alır.

Oyuncu Katherine ile ilk kez George Buchanan cinayetinde karşılaşmıştır. Bunun yanı sıra Dünya Fuarı etkinliği sırasında etkinliğe gölge düşürme uğraşında olan sabotajcı vakasında Uçan Takım ile işbirliği yaptığı gibi Günahkar Yolu'ndaki fahişeleri hedef alan Kadın Katili lakaplı seri katilin yakalanmasında da önemli bir rol oynamıştır.

Devamını oku...

Eski makaleler: Polis HayvanlarıSOMBRAJack Archer

Ayrıca
Criminal Case 3T1K - Unofficial Fan Page and Freebies

Criminal Case Oyna
Facebook'ta Criminal Case Oyna

Galeri

Anın Sözü
"İyi günler, faşist oligarşinin beyinsiz köleleri. Size bir dilim lazanyanın yanında ilaveten bir adet "ne istiyorsunuz ulan" ikram etsem?"
Fredo Mancini'nin ikinci kez sorguya alınmadan önce Amy Young ve oyuncuya verdiği tepki.[Kaynak]

Anket
Geçmişin Gizemleri'nden şu ana kadar en çok hangi ana karakter hoşunuza gitti?

9

62

10

1

2

14

3

2

Kasım 26, 2016 üzerinde 21:25 anketi oluşturuldu ve 103 kişi oy verdi.

Facebook Grubu
Gruba-katil.png

Criminal Case hakkında en son haberlerden haberdar olmak için kurulan (Türkçe) Facebook grubuna katılın!

Also on FANDOM