Türkçe2Criminal Case Wiki (TR) Sayfasına Hoş GeldinizTürkçe2

Bu viki, bir Pretty Simple yapımı olan Criminal Case'e özel olarak kurulmuştur.
Bu vikide, kurulduğu 9 Haziran 2013 tarihinden beridir 1.698 sayfa, 99.723 düzenleme ve 12.064 adet resim bulunmaktadır.
Bu viki aşırı derecede spoiler içermektedir. Aynı zamanda argo kelimeler ve şiddet içerikli sayılabilecek resimler ve/veya bir içerik barındırmaktadır.
Criminal Case Wiki ayrıca şu dillerde mevcuttur: İngilizceBayrakEnglish, İspanyolcaEspañol, Endonezyaca Bahasa Indonesia.

Hakkında En Son Faaliyetler Forum S&C Sayfa Kuralları Sayfa Yönetimi İmla Kılavuzu

İçerik

Criminal Case Hakkında
Criminal Case (kısaca CC), ilk olarak 15 Kasım 2012'de yayınlanmış, Facebook üzerinden oynanabilen, polisiye temalı bir gizli nesne bulma oyunudur. Paris merkezli bir oyun firması Pretty Simple tarafından geliştirilen Criminal Case'in yaklaşık 10 milyondan fazla kullanıcısı vardır. Criminal Case, 9 Ekim 2013'te "Yılın Facebook Oyunu Ödülü"'nü almıştır.

"Criminal Case"te oyuncu, cinayetleri çözmekle görevli bir cinayet dedektifi rolünü üstlenmektedir. Oyuncu suç mahallerinden gereken delilleri toplayabilmek için ekranda beliren nesnelere tıklamalıdır. Arka arkaya bulunan nesneler daha fazla puan kazandırır. Oyuncu sahneleri oynadıkça ve yüksek puanlar elde ettikçe yıldız kazanır ve kazanılan yıldızlar delilleri inceleme, şüphelileri sorgulama ve gerektiği durumlarda bir sonraki bölüme geçme veya bir sonraki vakayı açmada kullanılır. Soruşturmanın sonunda oyuncunun önüne bütün şüpheliler gelir ve oyuncu, bu şüphelilerden katil profiline tamı tamına uyanı tutuklar. Oyuncu doğru şüpheliyi tutuklamış ise vaka çözülmüş demektir. Bir sonraki vakayı açmak için ise oyuncu, ana soruşturmanın ardından gelen ek soruşturmayı tamamlamalıdır. Fakat bu durum oyunun ilk vakası için geçerli değildir.

Son Vakalar

Bütün Vakalar
Grimsborough Vakaları

Pasifik Koyu Vakaları
Dünya Turu Vakaları
Geçmişin Gizemleri Vakaları
Komplo Vakaları

Makale
GCapecchiPD8

Giulietta Capecchi Criminal Case'in dördüncü sezonunda bulunan bir ikincil karakterdir. Giulietta, merhum mafya babası Vittorio Capecchi'nin büyük kızıdır ve dokuz tane cinayet vakasında şüpheli olarak görülmüştür.

Oyuncu Giulietta ile ilk kez kardeşi Lucrezia'nın öldürüldüğü deniz feneri partisinde karşılaşmıştır. Giulietta, Alastor partilerinde odak isim olduğu gibi Kızıl Yataklar'daki mafya savaşlarında önemli bir rol oynamış ve daha sonra Kapitol Zirvesi'nde Vali Lawson karşıtı direnişin lideri olarak görülmüştür.

Devamını oku...

Eski makaleler: SOMBRAJack ArcherKatherine Woolf

Ayrıca
Criminal Case 3T1K

Criminal Case Oyna
Oynacrmnlcase

Galeri

Anın Sözü
"Sabahı şerifleriniz hayrolsun! Adım Arthur Wright, Concordia Uçan Takımı'nın şefiyim. Siz de ekibin yeni mensubu <İsim> olmalısınız. Harika, umarım aramızda olmaktan memnunsunuzdur..."
Arthur Wright[Kaynak]

Anket
Komplo'da şu an'a kadar hangi karakter daha hoşunuza gitti?

0

1

39

0

1

5

1

1

3

Mart 1, 2018 üzerinde 16:10 anketi oluşturuldu ve 51 kişi oy verdi.

Facebook Grubu
Gruba-katil

Criminal Case hakkında en son haberlerden haberdar olmak için kurulan (Türkçe) Facebook grubuna katılın!