James Parker

1.265pages on

James Parker
James Parker.png
Profili
Tam Adı James Parker
Uyruğu ABD Bayrağı.png Amerika Birleşik Devletleri
Göz Rengi Kahverengi
Durumu Merhum
Vakalar Can Alıcı Kampanya

James Parker Criminal Case'de bir yardımcı karakterdir ve Can Alıcı Kampanya vakasında görülmüştür.

Profili

James, Sandy Turner'ın şoförüydü. James, kısa siyah saçlıydı ve patlamadan önce üzerine siyah bir takım elbise giyiyordu. Hastanede ise üzerine hastane önlüğü giymekte ve oksijen maskesi takmaktaydı.

Vakadaki Rolü

Sandy'nin USStay mitingindeki konuşmasından sonra James, Sandy'yi Lombard Sokağına götürdüğü sırada patlama gerçekleşmişti. Patlamanın ardından oyuncu, Sandy'nin cesedinin yanında James'i ağır yaralı halde bulmuş ve James, hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesine bağlanmıştı. İncelemelere göre bombacının esas hedefi Sandy'di, James ise yan hasardı.

James daha sonra komadan uyanmış ve oyuncu bunun üzerine kendisine saldırıyı sormak istemiştir. James, kalan gücüyle oyuncuyu New Springs serasına yönlendirmiş fakat daha sonra tekrar bilincini kaybetmişti. Soruşturmanın sonlarına doğru James, yaralarına yenik düşerek hayatını kaybetmiştir.