Vaka Diyaloglar
Kan Gölü
Kangölü
Vaka Ayrıntıları
Sezon 4
Şehir Concordia
Bölge Çakal Vadisi
Vaka # 29
Çıkış tarihi 8 Haziran 2017
Partner Madeline O'Malley(Bütün bölümler)
Diego del Lobo(BZD:5)
Önceki Vaka 3.10 Ölüm Treni
Sonraki Vaka Doğu'nun Zaferi
"Tanık mahkemede, adı çıkmış Vittorio Capecchi aleyhine ifade veremeden susturuldu. Top artık sizde. Toz duman durulmadan katili yakalayabilecel misiniz?"
―Vaka #29'un girişi.

Kan Gölü (özgün adı: "Blood Bath") Çakal Vadisi bölgesinin beşinci, Geçmişin Gizemleri'nin yirmi dokuzuncu, Criminal Case'in ise iki yüzüncü vakasıdır.

Konu

Önceki bölümde oyuncu, mahkemede Vittorio Capecchi aleyhine tanıklık etmesi için Vinnie Costa'yı ikna etmişti. Oyuncu Vinnie'yi almak için Providence Kasabası'ndaki Fat Chance Saloon'a gitmiş fakat Vinnie'yi odasında, boğazı kesilmiş halde bulmuştur. Rose'da Vinnie'nin başında beklediği için soruşturmada şüpheli konumuna düşmüştür.

Soruşturma sırasında kasabayı terk etmeye başlamış, daha sonra da birileri tarafından korkup soruşturmayı bırakması için oyuncuya çıngıraklı yılan gönderilmiş, soruşturmanın sonunda da katilin Clay Westwood olduğu ortaya çıkmıştır.

Clay, Vittorio'nun demiryolu ile Çakal Vadisi'nin gelişimine katkıda bulunacağına inanıyordu. Vinnie'nin mahkemede Vittorio aleyhine tanıklık edeceğini öğrenen Clay, bunun üzerine Rose'un dikkatini dağıtıp Vinnie'nin başından uzaklaştırmak için bir patlama yaratmış, sonra da çaldığı bir ana anahtar ile odaya sızmış ve orada kırık bir şişe ile Vinnie'nin boğazını kesmişti. Mahkemede Hakim Lawson, Clay'i 25 yıl hapisle cezalandırmıştır. Duruşmanın ardından Rose, oyuncuya Vittorio'nun kendilerini hesaplaşmaya davet ettiğini bildirmiştir.

Oyuncu daha sonra Rose'un ana caddede bıraktığı silah kasasını bulmuş ve Uçan Takım ile Vittorio ve adamları arasında bir silahlı çatışma baş göstermiş fakat çatışma Evie'nin yaralanmasıyla sonuçlanmıştı. Takım'ın mühimmatının bitmesi üzerine Charlie Takım için metal tabak çanaklardan fazladan mermi üretmiştir.

Diğer yandan Diego ile oyuncu, Dick'ten Evie'yi kurtarmasını istemiştir. Oyuncunun Vinnie'nin odasında bir adet uyuşturucu bulmasının ardından Dick ameliyatı gerçekleştirmiş ve Evie'yi kurtarabilmiştir. Oyuncu Evie'yi yokladıktan sonra Diego, Uçan Takım'a danışman olarak katılma niyetini oyuncuya açmıştır.

Oyuncu daha sonra Afet Joan'ın da yardımıyla Vittorio ile tekrardan yüzleşmiş ve kaybedeceğini anlayan Vittorio kaçmıştı. Ana caddede Vittorio'nun şapkasını bulan oyuncu, Vittorio'nun malikanesine çekildiği kanısına varmış ve onu durdurmak için Vittorio'nun malikanesine intikal etmiştir.

İstatistikler

Kurban

  • Vinnie Costa (Boğazı kesilmiş olarak küvette bulundu)

Cinayet Silahı

  • Kırık Şişe

Katil

  • Clay Westwood

Şüpheliler

Katil Profili

  • Katil portakallı viski içiyor.
  • Katil Buffalo Bill gösterilerini seviyor.
  • Katil poker oynuyor.
  • Katil erkek.
  • Katil kırmızı giyiyor.
KP-GG29

Suç Mahalleri

Bölümler

1. Bölüm:

200-1

  • İncele: Bar Yatak Odası. (Deliller: Kurbanın Cesedi, Kibrit Kutusu; Yeni Şüpheli: Rose Zhao)
  • Otopsi: Kurbanın Cesedi. (18:00:00; KP Güncellendi: Katil viski kokteyli içiyor)
  • Rose Zhao'ya kurbanın öldürülmesiyle ilgili ayrıntıları sor.
  • İncele: Kibrit Kutusu. (Sonuç: Parmak İzleri)
  • İncele: Parmak İzleri. (Sonuç/Yeni Şüpheli: Alberto "Al" Salucci)
  • Al Salucci'ye kurbana bıraktığı tehdidi sor. (Yeni Sahne: Bar)
  • İncele: Bar. (Sonuç: Tükürük Hokkası, Süslü Kutu)
  • İncele: Tükürük Hokkası. (Sonuç: Madalyon)
  • Analiz et: Madalyon. (03:00:00; KP Güncellendi: Katil Buffalo Bill gösterilerini seviyor)
  • İncele: Süslü Kutu. (Sonuç/Yeni Şüpheli: Franca Capecchi)
  • Franca Capecchi'yi Vittorio'nun nerede olduğu konusunda sorgula.
  • 2. Bölüme geç. (1 yıldız; Yeni Sahne: Sokak)

2. Bölüm:

200-2

  • İncele: Sokak. (Deliller: Buffalo Bill Posteri, Yanmış Sandık, Tabanca)
  • İncele: Buffalo Bill Posteri. (Sonuç/Yeni Şüpheli: Afet Joan)
  • Afet Joan'a Buffalo Bill posterini sor.
  • İncele: Yanmış Sandık. (Sonuç: Kömürleşmiş Tenekeler)
  • Analiz et: Kömürleşmiş Tenekeler. (12:00:00; KP Güncellendi: Katil poker oynuyor; Yeni Sahne: Bar Masası)
  • İncele: Bar Masası. (Deliller: Paramparça Fotoğraf, Boş Cüzdan)
  • İncele: Paramparça Fotoğraf. (Sonuç: Fotoğraf)
  • Franca'ya kurbanla olan ilişkisi hakkında soru sor.
  • İncele: Boş Cüzdan. (Sonuç: Şeffaf Madde)
  • Analiz et: Şeffaf Madde. (12:00:00)
  • Al'a bıyık balsamının neden kurbanın cüzdanının üzerinde olduğunu sor.
  • İncele: Tabanca. (Sonuç/Yeni Şüpheli: Clay Westwood)
  • Clay Westwood'a cinayetle ilgili bir şey bilip bilmediğini sor.
  • 3. Bölüme geç. (Yıldızsız; Yeni Sahne: Küvet)

3. Bölüm:

200-3

  • İncele: Küvet. (Deliller: Nal, Deri Günlük, Poker Kağıtları)
  • İncele: Nal. (Sonuç: Siyah Madde)
  • İncele: Siyah Madde. (Sonuç: Sigara Külü)
  • Clay'e kurbana yazdığı tehdit notunu sor.
  • İncele: Deri Günlük. (Sonuç: Günlük Notu)
  • Joan'a kurbandan intikam alma planını sor.
  • İncele: Poker Kağıtları. (Sonuç: Beyaz Toz)
  • Analiz et: Beyaz Toz. (09:00:00)
  • Rose'u kurbanın başında görevini ihmal etmesi konusunda sorgula.
  • İncele: Veranda. (Deliller: Cam Kırıkları, Çöp)
  • İncele: Cam Kırıkları. (Sonuç: Kırık Şişe)
  • Analiz et: Kırık Şişe. (15:00:00; KP Güncellendi: Katil erkek)
  • İncele: Çöp. (Sonuç: Anahtar)
  • Analiz et: Anahtar. (09:00:00; KP Güncellendi: Katil kırmızı giyiyor)
  • Katili tutukla.
  • Bir Zamanlar Doğu'da 5'e geç. (Yıldızsız)

Bir Zamanlar Doğu'da 5:

200-4

  • İncele: Sokak. (Delil: Kilitli Sandık)
  • İncele: Kilitli Sandık. (Sonuç/Yeni Şüpheli: Vittorio Capecchi)
  • Vittorio Capecchi ile hesaplaşmada yüzleş. (Ödül: Cephane Kemeri; Yeni Şüpheli: Richard Wells)
  • Evie'yi iyileştirmesi için Dick'i getir.
  • İncele: Bar Yatak Odası. (Delil: İlk Yardım Seti)
  • İncele: İlk Yardım Seti. (Sonuç: Silinmiş Etiket)
  • İncele: Silinmiş Etiket. (Sonuç: Morfin)
  • Analiz et: Morfin. (09:00:00; Yeni Şüpheli: Evie Holloway)
  • Evie'nin nasıl olduğunu öğren. (Ödül: Hamburger)
  • İncele: Bar. (Delil: Bar Dolabı)
  • İncele: Bar Dolabı. (Sonuç: Metal Tabak Çanak)
  • Analiz et: Metal Tabak Çanak. (06:00:00)
  • Rose'dan cephaneyi al. (Ödül: 20,000 Altın)
  • İncele: Veranda. (Delil: Vittorio'nun Şapkası)
  • Yeni vakanın kilidini aç. (1 yıldız)