Koleksiyon Modu

1.264pages on

ÇıkartmaAlbümüTanıtım.jpg

Koleksiyon Modu Pretty Simple tarafından yayımlanan  Criminal Case'in oynanış özelliğidir. Koleksiyon Modu 14 Nisan 2016 tarihinde çıkmıştır.

Tanımı

Koleksiyon Modunda oyuncular Elit Modu'nda oynadıkları vakaları tekrar oynayabilir ve Etiket Paketleri'ne eklemek için etiket kazanabilirler. Her albüm oyunun bir sezonundan oluşmaktadır. Her albümde, oyundaki her bir vaka için ayrılmış birçok sayfa vardır:

  • Şüpheliler;
  • Bölümler;
  • Suç Mahalleri 1;
  • Suç Mahalleri 2;
  • Suç Mahalleri 3 (Rosa Wolf'un Ölümü'nde aktif değildir.);
  • Kurban;
  • Katil;
  • Şüpheli Listesi.

Koleksiyon Modunun Kilidi Nasıl Açılır?

Oyuncu bir vakanın Koleksiyon Modunu açmadan önce aşağıdakileri yapmalı:

Oyuncu yukarıda belirtilen ön koşulları tamamladıktan sonra kolayca vakanın Koleksiyon Modu versiyonunun kilidini açabilir. Oyuncu bunu yaparken kullanılmayan yıldızlar ödüle dönüştürülür. Oyuncu farklı sayılarda yıldız için farklı yıldız kazanabilir. Örneğin; 7 yıldızı varsa 2 Etiket Paketi, 1 10.000 altın kazanır.

Etiket Paketleri

Koleksiyon Modunda her bölümün sonunda Etiket albümlerine eklemek için 3 Etiket Paketi kazanır. Bu özellik aynı zamanda Elit Modunda da vardır.

Koleksiyon Modunun Oyun Menülerine Etkisi

Oyuncu Koleksiyon Modunda bir vakaya girdiğinde, vaka sayfasının arka planı, suç mahalli menüsü gibi yerler bu modu temsil etmek üzere altın rengi olarak değişir.

Galeri

Navigasyon

GTD
Criminal Case'te Oynanış
Vakalar | Ek Soruşturma | Boosterlar | Suç Mahalleri | Elit Modu | Koleksiyon Modu | Adli Kit | Katil Profili | Laboratuvar | Madalyalar | Cinayet Silahı | Raporlar
Enerji | Seviyeler | Rütbeler | Yıldız | Tecrübe Puanı
Avatar Mağazası | Elit Mağazası | Nakit | Altın | Günlük Bonus | Şanslı Kartlar | Mesaj Merkezi | Polis Hayvanları | Çerezler | Kupalar
Günlük Hediyeler | Happy Hour