Seviyeler

1.264pages on

Seviyeler Criminal Case içerisindeki ilerleme ile bağlantılı olan terimlerdir. Oyuncu yeteri kadar Tecrübe Puanı topladıktan sonra seviye atlayabilir.

Kullanımı

Seviye atlamak oyuncuya bir takım üstünlükler sağlasa da, yeni bir seviyeye ulaşmanın oyunun hikayesi üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. Yani oyunda ilerleme kaydetmek için seviye atlamak zorunlu değildir.

Yeni öğe.png

Oyuncu her seviye atladığında yeni bir öğe açabilir.

Oyuncu her seviye atlayışında aşağıdakilerden bir tanesine ulaşabilir:

  • Oyuncu her seviye atladığında takım arkadaşları veya diğer "Criminal Case" oyuncuları ile Portakal Suyu paylaşabilir.
    • Eğer ödülü alan kullanıcı, karşılığında bir adet Şanslı Kart gönderirse, seviye atlayan oyuncu her portakal suyu karşılığında rastgele bir şanslı kart kazanır.
  • Oyuncu Rütbe atlamaya bir adım daha yaklaşmış olur. Oyuncu belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra Rütbe atlar. Rütbe atlayan oyuncu, diğer takım arkadaşları veya "Criminal Case" oyuncuları ile Portakal Suyunun yanında Patates Cipsi'de paylaşabilir.
  • Oyuncu belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra Avatar Mağazası'nda yeni ürünler açabilir.
  • Oyuncunun enerji göstergesi tekrardan dolar ve 110'a ulaşır. (Not: Oyuncunun enerjisi eğer 110'un üzerindeyse fazladan bir 110 enerji daha kazanmaz, enerji yine sabit kalır.)

Ulaşılabilecek Seviyeler

"Criminal Case"'te şu anda ulaşılabilecek 600 adet seviye vardır. Belirli seviyelere ulaşan oyuncu rütbe atlar, bu sayede de diğer takım arkadaşları ile birlikte portakal suyunun yanında patates cipsi de paylaşabilir.

Şu anda oyunda toplamda 19 tane Rütbe vardır. Bunlar aşağıdaki gibidir.

  • 1. Seviye — Memur
  • 5. Seviye — Yardımcı
  • 12. Seviye — Dedektif
  • 20. Seviye — Komiser Vekili
  • 32. Seviye — Komiser
  • 45. Seviye — Başkomiser Vekili
  • 60. Seviye — Başkomiser
  • 75. Seviye — Emniyet Amiri
  • 100. Seviye — Müfettiş
  • 125. Seviye — Başmüfettiş
  • 150. Seviye — Emniyet Müdürü Vekili
  • 175. Seviye — Emniyet Müdürü
  • 200. Seviye — Şube Müdürü
  • 250. Seviye — Şerif
  • 300. Seviye — Korucu
  • 350. Seviye — Mareşal
  • 400. Seviye — Uzman Asker
  • 500. Seviye --- General
  • 600. Seviye --- Gizli Ajan

Galeri

GTD
Criminal Case'te Oynanış
Vakalar | Ek Soruşturma | Boosterlar | Suç Mahalleri | Elit Modu | Koleksiyon Modu | Adli Kit | Katil Profili | Laboratuvar | Madalyalar | Cinayet Silahı | Raporlar
Enerji | Seviyeler | Rütbeler | Yıldız | Tecrübe Puanı
Avatar Mağazası | Elit Mağazası | Nakit | Altın | Günlük Bonus | Şanslı Kartlar | Mesaj Merkezi | Polis Hayvanları | Çerezler | Kupalar
Günlük Hediyeler | Happy Hour