Tecrübe Puanı

1.263pages on

Deneyim Puanı İkonu.png

Oyuncu 20 tecrübe puanı kazanırken.

Tecrübe Puanı (kısaca "XP"), Criminal Case'te bulunan faktörlerden biridir.

Tecrübe Puanı göstergesi

TecrübeBarı.png

Tecrübe Puanı, oyun ekranının sol-üst köşesinde, mavi bir gösterge ile görülür. Enerjinin aksine tecrübe puanı Suç Mahallerini oynayarak ve vakalarda ilerleme kaydederek elde edilebilir. Oyuncu gereken tecrübe puanını topladıktan sonra seviye atlayabilir ve tecrübe puanı barı tekrardan sıfırlanır veya bir önceki seviyede ilerlemek için gereken tecrübe puanı kaç ise, kazanılan puandan gereken puan çıkartılarak bir sonraki seviyede tecrübe puanı barına yansıtılır. Eğer oyuncu "Gizli Ajan" rütbesine, yani 600'üncü seviyeye ulaşmış ise Tecrübe Puanı göstergesi daha fazla ilerlemez.

Tecrübe puanı kazanmanın yolları

  • Suç Mahallerini oynama: Oyuncu herhangi bir suç mahallini oynayarak belli bir miktarda tecrübe puanı kazanabilir. Sıfır yıldızlı sahnelerde 10, bir yıldızlı sahnelerde 11, iki yıldızlı sahnelerde 12, üç yıldızlı sahnelerde 14, dört yıldızlı sahnelerde 15, beş yıldızlı sahnelerde ise 20 tecrübe puanı kazanılabilir.
  • Vakalarda ilerleme kaydetme: Oyuncu vakada her ilerleme kaydedişinde 20, her bölüm atlayışında ve vakayı tamamlaması durumunda 50 tecrübe puanı kazanır.
  • Şanslı Kartlar: Oyuncu, Karo dizisinin her bir kartından en az bir tane toplayarak bunu 20 tecrübe puanı toplayarak takas edebilir.
  • Ek Soruşturma Ödülleri: Grimsborough'nun 29. Vakasına kadar oyundaki bazı karakterler ek soruşturma sırasında kendilerine yardım etmeniz karşılığında size belli bir miktar tecrübe puanı verir.
  • Hayvanlar tarafından bulunan hediyeler: Bazı hayvanlar herhangi bir suç mahalli oynandıktan sonra rastgele olarak tecrübe puanı bulabilirler.

Navigasyon

GTD
Criminal Case'te Oynanış
Vakalar | Ek Soruşturma | Boosterlar | Suç Mahalleri | Elit Modu | Koleksiyon Modu | Adli Kit | Katil Profili | Laboratuvar | Madalyalar | Cinayet Silahı | Raporlar
Enerji | Seviyeler | Rütbeler | Yıldız | Tecrübe Puanı
Avatar Mağazası | Elit Mağazası | Nakit | Altın | Günlük Bonus | Şanslı Kartlar | Mesaj Merkezi | Polis Hayvanları | Çerezler | Kupalar
Günlük Hediyeler | Happy Hour